– Godt gjort å komme seg under par i dag

Til tross for en treputt for bogey på det siste hullet, er Rory McIlroy godt fornøyd med utgangspunktet han har gitt seg selv etter første runde av The Masters.

Publisert

Nord-iren åpnet med en 71-runde (-1), som inneholdt fire birdies og tre bogeys. Det gir den tidligere verdenseneren og bookmakernes forhåndsfavoritt en delt 12. plass så langt.

McIlroy så flere ganger ut til å gå mot en lavere score, men hver gang han nådde to under par treputtet han det påfølgende hullet for å falle tilbake igjen.

– Banen var satt opp veldig vanskelig til å være en torsdag. Noen av flaggplasseringene var der du forventet at de skal være i helgen.

– Det var godt gjort å komme seg under par i dag. Det blåste opp, og det blåste i alle retninger. Det var mange som slet på det 12. Der veklset det mellom motvind og medvind.

(Artikkelen fortsetter under videoen!)

Se video: Se McIlroy senke monsterputt – på glass! 

McIlroy stod for en av majorhistoriens mest berømte «meltdowns» da han tapte ledelsen med en 80-runde i den siste runden av The Masters i 2011. I år føler han seg bedre rustet til å håndtere Augusta Nationals mange utfordringer.

– Jeg føler meg bedre forberedt enn noen gang. Erfaring betyr så utrolig mye på denne banen. Jeg gjorde en god jobb i dag med å slå ballen til de riktige punktene. Dersom du sikter rett på flagget hele tiden kan du fort dra på deg veldig høye scorer, konkluderer McIlroy.

Powered by Labrador CMS