Golfball-tyvene ble fersket

To skoleungdommer ble tatt på fersken under et skoleinnbrudd. Ved en husundersøkelse hjemme hos tyvene fant polititet også 3472 (!) baller som ble stjålet fra Solastranden Golfklubb i sommer.

Publisert

Klubbens daglige leder, Egil Reimers skriver på klubbens nettside:

«En natt i juli i år ble driving rangen rensket for baller og det forsvant noen matter fra rangen + flagg og flaggstenger fra noen hull på front.
Forsikringsselskapet tok ikke ansvar fordi ingen ting av dette utstyret var sikret og vi hadde lite peiling på hvor mye baller som var ute den natta.

Sist fredag fikk Emil melding fra lensmannskontoret i Klepp om at de hadde funnet utstyret. Det var 2 ungdommer fra Time som var tatt på fersken under et skoleinnbrudd nylig og ved husundersøkelse hos dem kom dette tjuvgodset for en dag.

Nå fikk vi vite hvor mange baller også. Politiet hadde talt dem ! 3472 baller + 3 matter og  1 flaggstang. Det er altså litt manko på matter og flaggstenger.

Når en ser hvordan ballene ligger på driving range så har de faktisk ha jobba godt mye av natta for å plukke så manger.

Mandag var Emil og Bent og henta utstyret, så det er vel hjemme igjen. 

Nå håper vi at det kanskje er de samme karene som brøt seg inn til ballmaskinene noen netter senere og fikk med seg ca 12 000 baller. De har vi jo fått dekket av forsikringen, men det hadde jo vært greit å fått vite hvem som tok dem – og så får vi kanskje kjøpe dem billig.»

Powered by Labrador CMS