Annethvert år møtes klubber, ledere, trenere og fagpersoner innen golfen til Golfforum. Vanligvis går arrangementet over to dager i november, med foredrag, debatter, seminarer og faglig påfyll. 

På grunn av smittevernhensyn ble det besluttet av årets utgave av Golfforum skulle arrangeres digitalt, lørdag 7. november. Men som følge av regjeringens innstramninger og den raskt økende smitten i Norge, har Norges golfforbund i dag bestemt seg for å utsette arrangementet.

Når Statsministeren og helsemyndighetene så tydelig markerer den raske og alvorlige utviklingen i samfunnet, ønsker vi å ta vår del av ansvaret for å begrense smittespredningen, forklarer Egil Hatling, president i NGF.

Utsatt – på ubestemt tid

Årets Golfforum skulle arrangeres i form av en live tv-sending som skulle streames til de påmeldte. Over 80 klubber var påmeldt og flere steder i landet var det planlagt samlinger på klubbhusene med ansatte og frivillige. 

Beslutningen er tatt av en samlet ledelse i golfforbundet. Vi synes det er riktig og viktig å sende et klart signal også ut til klubbene våre. Sammen må vi gjøre det vi kan for å stoppe smitten, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen.

Lørdagens studiosending er utsatt på ubestemt tid. Det var også planlagt webinarer den påfølgende uken, de som har meldt seg på disse vil få nærmere beskjed om hva som skjer i løpet av kort tid.