Caroline Martens fra Haga som har en fin sesong på LET Access Tour og Benedikte Brynestad Grødtvedt som er ny på Ladies European Tour (LET) i år er begge støttet  av Toppgolfsenteret og hvor de også trener.  Jentene fikk bryne seg mot Martin Dahl fra Haga som ble nummer to i NM i fjor og Mikkel Bjerch-Andresen som spiller College golf i USA og også er medlem på Haga.

Været hadde ikke vist seg fra sin beste side, men solgløtt og varme kom på en delvis våt bane som gjorde forholdene vanskelige, da spillerne startet en ni hulls slagkonkurranse kl 16.30.

Herrene spilte fra hvit og jentene fra gul tee.

Det ble en jevn kamp, selv om forholdene ikke alltid var i spillernes favør. Gutta hadde fordelen at de kjente banene godt. Benedikte spilte banen for første gang, og Caroline har bare spilt noen få runder. Gutta var derfor hakket bedre, og Mikkel trakk det lengste strået med en under par. Martin Dahl på par, og Benedikte to over. Caroline var uheldig og slo en ball over greenen  ut på hull 3, og måtte bite i seg to straffeslag.  Hun endte dermed fire over par, melder Lars Havrevold fra Toppgolf.