Hedwall avsluttet med en runde på 69 slag, og tok dermed sin fjerde seier for året i det som er hennes første sesong på Ladies Europan Tour.

22-åringen gjorde fem birdies og to bogeys på sisterunden på DLF Golf & Country Club i New Dehli, og med en totalscore på 12 under par endte hun to foran Pornanong Phatlum.

Hedwall sier seieren gir henne en god porsjon selvtillit før neste ukes sesongavslutning Omega Dubai Ladies Masters.

– Det gir meg veldig selvtillit. Det har vært en fantastisk uke, og jeg er veldig begeistret over denne seieren. Jeg forsøkte å fokusere på meg selv og bare spille mitt eget spill. Jeg klarte å holde meg tålmodig, hvilket var målet for dagen, fortalte supertalentet etter runden. 

Selv om Ai Miyazato er sikret sammenlagtseieren på årets Ladies European Tour har Hedwall nå muligheten til å overta andreplassen fra Melissa Reid. Hedwall sier hun ikke helt kan begripe hvor bra hennes første sesong på LET har vært. I tillegg til hennes fire seiere var hun en viktig bidragsyter for Europa, da de tok sin første Solheim Cup-seier på seks år.

– Det er helt utrolig. For å være ærlig kan jeg ikke helt fatte det. Det har vært et fantastisk år, og jeg er glad for at det har gått så bra.

Ingen norske kvinner deltok i turneringen.

Er Caroline Hedwall en fremtidig verdensener? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!