Helgen ødela for Grøtvedt

Det ble ikke helgen Benedicte Grøtvedt ønsket seg i hennes første Ladies European Tour-turnering for året i Nederland, men 29. plass er likevel høyst godkjent i debuten.

Førsteåringen på Ladies European Tour spilte seg rett opp i tetkampen av Deloitte Ladies Open etter en solid 69-runde fredag, men visnet dessverre gjennom helgen i det som var hennes første turnering for året på touren.

Nesbru-jenta ble hektet av i toppen med en skuffende 77-runde lørdag, og måtte opp i 77 slag igjen søndag. Uten en eneste birdie og med fire bogeys på scorekortet falt hun dermed 13 plasser ned leaderboardet. På grunn av den gode starten ble det likevel en høyst respektabel 29. plass.

Grøtvedt endte til slutt +4 for turneringen, 12 slag bak vinneren Holly Clyburn fra England. 29. plassen var verdt 2 350 euro.

Neste LET-turnering går av stabelen torsdag i München i Tyskland. Da spilles UniCredit Ladies German Open med Marianne Skarpnord og Cecilie Lundgreen tilbake i feltet. Grøtvedt er oppført som andrereserve til turneringen, og har dermed god mulighet til å komme med.

Runde 2

Benedikte Grøtvedt spilte seg ut av seierskampen i Deloitte Ladies Open.

LET-debutanten var oppe på andreplass etter fredagens åpningsrunde, men er nå nede på 16. plass før søndagens avslutning etter en skuffende «moving day».

Grøtvedt gjorde fem bogeys og bare en birdie på andrerunden, og med 77 slag på scorekortet falt hun tilbake på par for dagen.

Svenske Camilla Lennarth leder turneringen på syv under par, syv slag foran Grøtvedt.

Runde 1

Deloitte Ladies Open med tre norske i feltet startet i dag.

Benedikte Grøtvedt gikk en glimrende runde i dag. -4 betyr T2 sammen med Gwladys Nocera. Ett slag bak følger Solheim Cup spillerne Melissa Reid og Christel Boeljon. Grøtvedt avsluttet knallsterkt med -4 på de seks siste hullene.

Marianne Skarpnords runde på par er godt nok til T23. Hun henger absolutt bra med. Cecilie Lundgren gikk på +4 og ligger som T76.

Turneringen ledes overraskende av svenske Camilla Lennarth. En drømmerunde på -7 kom fullstendig ut av det blå fra spilleren som stort sett har samlet på missed cut denne sesongen.