Denne uka skulle to av Norges golf-olympiere Marianne Skarpnord (deltok i 2016) og Tonje Daffinrud (i 2021) spille Scottish open på damenes Europatour. Mens Daffinrud ikke fullførte første runde, fikk Skarpnord en helmørk avslutning på Dumbarnie Links.

– Det ble dessverre en rask exit for meg i Skottland. Jeg trakk meg etter at jeg følte en akutt smerte I håndleddet etter et slag på første ni hull. Jeg reiser hjem, og håper å komme tilbake snart, skriver Daffinrud på Instagram.

For Skarpnords del gikk det bedre. Åpningsrunder på 72 og 73 slag, gjorde at Moss & Rygge-golferen greide cut-en, men deretter var det liten grunn til å finne frem birdiedrammen.

Lørdagens 76-runden ødela ethvert håp om en topp 10-plassering. Birdien på hull 15 ble faktisk den siste birdien i Skottland for Skarpnord, og faktisk hennes eneste i løpet av de siste 36 hullene. Søndagens 77-runde (hockeysticks på pokerspråket) var birdiefri, og sendte til slutt Skarpnord ned på nest siste plass av de som greide cut-en, med +10 totalt.

Leaderboard