Swing Caddie

 

Denne lille maskinen fungerer på måter vi ikke helt klarer å forstå. Med en enkel doppler radar leser den det du gjør godt nok til å gi svært nøyaktige lengder. Veldig fint leketøy for målrettet trening.

 

Vi har funnet den til 2799,- her.

 

 

SkyPro  

 

Svinganalyse på ganske høyt og teknisk nivå får du med SkyPro. Appen er ikke den mest moderne i grensesnitt, vi vil påstå at SkyPro er analyse for entusiasten. Puttefunksjonen er genial.

 

Veiledende pris i Norge er en del høyere enn hos Apple Store, som er grei og selger den til 1390,-.

 

 

Zepp

 

Vil du ha analyse men foretrekker det enkle er Zepp perfekt. Festes idiotsikkert på hansken, men på grunn av plasseringen på håndleddet leser den ikke like mange ting som Skypro, Swingsmart og Swingbyte. Fordelen er at du får en svært fin app og passe mengde tall å forholde deg til.

 

Zepp koster 1190,- på Apple Store.

 

 

 

 

Game Golf

 

Fullstendig sporing av alt du gjør med verdifull statistikk. Det er hva Game Golf kan tilby deg. Den er ikke feilfri, men for gadgetelskende golfere finnes det for øyeblikket knapt noe kulere produkt. Nå tilgjengelig i Apple Store.

 

Også Game Golf er tilgjengelig på Apple Store. Prisen er 1590,-.

 

 

 

Beats Powerbeats2

 

Musikk på rangen blir vanligere. Noen får rytmen i svingen til å sitte ved å høre på Green Day eller Barbara Streisand. Ledninger er noe gammeldags tull nå. Kjøp øreplugger med bøyle så svinger den glade mottakeren av gaven fritt.

 

Prisen ser ut til å ligge på 1690,- i alle butikker, også hos Apple. Det finnes rimeligere alternativ av samme type headset, som dette fra JayBird til 890,-.

 

 

 

Nikon Coolshot 20

 

Minilaser fra Nikon som har blitt en må-ha dings hos oss. Funksjonen som lar deg scanne og få kontinuerlige avstander fungerer veldig bra. Det er ingen avansert laser med fancy funksjoner, bare en enkel og grei sak som gjør jobben. Vi har brukt den i noen uker og har falt for den lille fyren.

 

Veiledende pris er 1790,-. Kontakt golfbutikk eller proshop som forhandler Nikon. Distributør er SMD.

 

 

Klokker

 

Her finnes det etter hvert utrolig mye bra. Skycaddie, Garmin og Bushnell har alle modeller som fungerer utmerket. Skycaddie får pluss for at de er det eneste merket som fysisk måler opp banene. Garmin har det største utvalget og de kuleste funksjonene.

 

Sjekk proshoper og golfbutikker for priser og tilgjengelighet. Husk – ikke betal dyrt for funksjoner mottakeren aldri kommer til å bruke. Garmin S6 koster 3295,- og er for øyeblkket den mest avanserte.

 

 

 

 

Bushnell Z6/V3

 

Vi holdt tidligere en knapp på Leupold som det beste valget for laser, men med årets nye modeller har Bushnell inntatt teten igjen. Vibrering når du treffer flagget er bare fantastisk å ha. Kjappe, presise og pålitelige lasere som kommer til å vare i mange år. Litt dyr, men uten tvil en god investering. Pass på at du kjøper den siste versjonen, som kommer med vibrasjonsfunksjonen Jolt.

 

Laser kjøper du i Norge på grunn av våre gode forbrukerrettigheter på elektronikk. Prisen er 3699,- for Z6 og 2799,- for V3.

 

 

 

Fitnessarmbånd

 

Wearables er stort. Bærbare dingser, på godt norsk. Game Golf og Zepp går i den kategorien, men det vi først og fremst tenker på er disse armbåndene som registrerer alt du gjør. Jawbone UP24 er blant de beste. Jawbone UP3 er på vei, kanskje ikke i butikke før jul. Fitbit Charge kan også nevnes som et godt alternativ.

 

Det er mye snakk om helse og golf. Det kan være artig for golfere å faktisk vite hva de får ut av turene med køller og ball.

 

Jawbone UP24 kan du kjøpe på Apple Store for 1090,-.

 

 

 

Gadgets og teknodingser er dyre gaver. Vår liste over golfgaver til lavere priser kommer.