Tiger Woods sin debut som USA-kaptein ble en uforbeholden suksess etter at han som spillende kaptein ledet USA til seier mot verdenslaget i President’s Cup i desember.

Skal vi tro Kevin Na, er han snart klar for enda større oppgaver.

Under en nyhetssending på Sky Sports tidligere denne uken, pratet Kevin Na om sin ambisjon om å komme med på årets Ryder Cup-lag på Whistling Straits i USA. Han benyttet anledningen til å hinte om at Tiger kommer til å bli USAs neste Ryder Cup-kaptein i Italia i 2022.

– Målet mitt er å komme med på Ryder Cup-laget i år, og jeg vet at neste Ryder Cup er i Italia, og jeg tror Tiger Woods kommer til å bli kaptein, så det er en annen ting jeg gleder meg til, sier Na, som i likhet med Tiger er vokst opp i Sør-California, og er blant spillerne på touren med nærest relasjon til superstjernen.

Etter å ha innsett at han kanskje hadde sagt mer enn han burde, begynte Na å moderere sin uttalelse:

– Jeg har hørt rykter! Eller starter jeg et rykte? Skulle jeg ikke ha sagt noe? Jeg vet ikke, jeg har hørt rykter! Jeg skal ikke fortelle dere hvem jeg har hørt det fra, men det var ikke fra ham. Det var fra en av vennene hans!

Enn så lenge er det uvisst om årets Ryder Cup går etter planen. Flere spillere, blant andre Rory McIlroy og Brooks Koepka, har tatt til orde for en utsettelse av turneringen til neste år fremfor å spille uten publikum til stede. Kevin Na har på sin side lyst til å gjennomføre turneringen i år.

– Det vil fortsatt være en ære å pegge opp for nasjonen din mens hele landet ser på. Det stemmer at man ikke ville hatt den samme atmosfæren som i Ryder Cup, men jeg ville fortsatt vært beæret over å spille.

PGA Tour-sesongen skal etter planen gjenopptas bak lukkede dører 11. juni i Charles Schwab Challenge på Colonial i Texas. Der er Na regjerende mester.