Isteden var det amerikanske Keegan Bradley som gikk til topps i duellen blant årets majorvinnere, en turnering over 36 hull på Bermuda. Etter halvspilt turnering lå Bradley likt med Rory McIlroy, og de fleste regnet med at seieren ville stå mellom de to. 

Men Charl Schwartzel hadde andre planer. Han gikk en dårlig førsterunde, lå sju slag bak Bradley og McIlroy, men fyret av på alle sylindere på runde to og klarte nesten å ta igjen Bradley.
Men bare nesten.
Bradley var til slutt ett slag bedre, takket være sin 71-runde. Schwartzel gikk på 65.
– Det var en vanskelig dag, men jeg spilte bra på back nine, noe som er veldig viktig på denne banen. Det var veldig moro, og dette er virkelig en fin måte å avslutte sesongen på, oppsummerte Bradley.
Seieren var hans tredje i 2011. Han var mektig imponert over det sørafrikaneren klarte i de vanskelige vindforholdene.
– Det han gjorde i midten av runden, var temmelig utrolig. Det føltes som om han skulle gjøre birdie på hvert eneste hull. Det var spektakulært.
Rory McIlroy skuffet med en 75-runde torsdag, og ble nummer tre. Darren Clarke ble soleklart sist med ni over par totalt. Men han fikk med seg et bra plaster på såret likevel – 125.000 pund. Seierherren tok med seg nesten 380.000 pund.
Kilde: Reuters