Tønsberg-jenta er nå i gang med sitt siste semester ved University of Denver, og har de to første ukene av sesongen vist at hun ikke har noen planer om å lette trykket på gasspedalen.

 

Forrige uke delte hun 8. plassen i sin første turnering for året i California. Tirsdag ble det hennes første pallplassering for året i Allstate Sugar Bowl Intercollegiate i New Orleans – godt hjulpet av et hole-in-one på veien. 

 

Daffinrud startet riktignok sisterunden i delt ledelse etter runder på 70 og 67 slag. Avslutningsrunden på par (72) var ikke nok til seier, men sikret henne andreplassen alene, ett slag bak vinneren Marta Sanz fra Auburn.

 

– Forlater New Orleans med en herlig følelse etter å ha gått 70, 67, 72! Andreplass alene og laget endte på fjerdeplass. Nå er det tilbake til Denver og forberede seg til LSU om tre uker, skrev Daffinrud på sin Facebook-profil etter å ha innkassert nok en pokal til en etterhvert velfylt premiehylle.

 

– Litt bittert at puttene ikke rant i dag, men er jevnt over veldig fornøyd, konstaterte hun senere på sin Twitter-profil

 

Hennes hole-in-one kom forøvrig på det tredje hullet under mandagens imponerende 67-runde.

 

Daffinruds lagvenninne Mariell Bruun endte på 49. plass, seks over par.

 

Tonje Daffinrud har bare fire måneder igjen av det som til nå har vært en suksessfull collegekarriere. Hun er Norges desidert høyest rankede collegespiller oppe på 31. plass på den nasjonale collegerankingen.

 

Med sin 61. plass er hun også den eneste norske spilleren – uansett kjønn – inne blant topp-100 på verdensrankingen for amatører.

 

Resultater