Med seier i verdens største amatørturnering U.S. Amateur i 2018, to seirer på PGA-touren og sitt smittsomme smil har Viktor Hovland på kort tid blitt en publikumsfavoritt på PGA-touren.

Stjernestatusen til 23-åringen fra Ekeberg blir ikke akkurat noe mindre når han nå som første nordmann noensinne pryder mars-utgaven av Golf Digest – verdens største golfmagasin.

Golf Digest har et månedlig opplag på over 1,6 millioner magasiner, og februar/mars-utgaven som Hovland er på forsiden av, pleier å være det amerikanske golfmagasinets mest populære utgivelse på grunn av den årlige drivertesten.

I det store intervjuet prater Hovland blant annet om tiden som juniorspiller hjemme i Norge og hvordan han brukte YouTube til å bygge sin egen golfsving, kometkarrieren på college, gjennombruddet på PGA-touren, livet i rolige Stillwater i Oklahoma, hans utrettelige jakt på å bli bedre og hans kraftige økning i slaglengde med sin nye svingtrener Jeff Smith.

(Les intervjuet med Hovland her)

Hovland befinner seg denne uken i California på ærverdige Riviera Country Cub for å spille Genesis Invitational for første gang.  Sist gang Hovland spilte på Riviera, var i U.S. Amateur i 2017.

Det ble en forglemmelige affære med misset cut, noe Hovland også spøkte med da han stod på rangen der tirsdag:

 

Til tross for de dårlige minnene fra Rivera har to av seks journalister i PGA Tours ekspertpanel plukket ut Hovland blant sine favoritter til å vinne turneringen.

Hovland tar fatt på åpningsrunden klokken 16.57 torsdag i gruppe med Dylan Frittelli og Corey Conners. Turneringen sendes på Eurosport Norge og GOLFTV.