Da Viktor Hovland introduserte seg selv for det internasjonale golfpublikummet med sitt «Tiger who?» etter seieren i U.S. Amateur i 2018, ble unggutten med det smittsomme smilet og voksne spillet en umiddelbar publikumsfavoritt.

Siden da har stjernestatusen hans fortsatt å øke, og i februar prydet han for første gang forsiden av Golf Digest, der så å si alle av golfsportens største legender har vært «på besøk» gjennom årenes løp. 

Med sitt månedlige opplag på 1,6 millioner magasiner er Golf Digest verdens største golfmagasin. Denne måneden er han også på forsiden av det nest største: Golf Magazine, som produseres av Sports Illustrated.

Der blir han omtalt som «Golfsportens mest genuine unge stjerne». Det er det vanskelig å si seg uenig i.

Golf.com har de siste dagene publisert en rekke videoer fra deres besøk hjemme hos Hovland i Stillwater i Oklahoma. 

Der viser Hovland blant annet hvordan man kan slå bedre bunkerslag, hva som er favorittøvelsene i gymmen, hva som er favorittkølla hans i bagen, og hvordan han har gått frem for å finne ut hvilke køller han skal ha i bagen.

Se videoene Golf Magazine har lagd fra besøket i Oklahoma, under!

NB! Denne uken er Viktor Hovland i England hvor han skal spille majorturneringen The Open Championship for første gang. Turneringen spilles på Royal St. George’s Golf Club fra 15. til 18. juli.