Viktor Hovland har imponert på den første runden av European Tour i Hamburg, Tyskland. 20-åringen gikk en bogeyfri runde og etter at Hovland også senket fire birdies endte han 4 under for dagen. På det attende og siste hullet hadde han en tremeters putt for eagle, som misset såvidt. Det er godt nok for en delt sjetteplass etter første dag, og kun to slag bak Bryson DeChambeau som leder. DeChambeau er ingen hvem som helst, i begynnelsen av juni vant den 24 år gamle amerikaneren PGA-turneringen Memorial, en av de største turneringene som ikke er en major. 

Hovland, som representerer Miklagard Golfklubb og Oklahoma State University, har også flere verdensstjerner bak seg. 
Patrick Reed vant årets Masters, men ligger to slag bak Hovland etter dagens runde. 
Charl Schwartzel har også vunnet Masters, 31-åringen fra Sør Afrika vant turneringen i 2011. 

Dette var bare fortsettelsen på det som har vært et fantastisk år så langt for Hovland. I mars vant Hovland en collegeturnering som sikret han deltakelse på PGA-touren neste sesong. Og med det vil 21-åringen bli tidenes yngste norske på som får prøve seg mot de aller beste i verden. 

Det var også flere nordmenn i aksjon i dag, Kristian Krogh Johannesen har også hatt en god dag. Med ett slag under par på første dag ligger han på delt 43. plass. 
Andreas Halvorsen gikk ett slag over torsdag, mens Eirik Tage Johansen ikke klarte å følge opp forrige helgs gode spill i Frankrike. Tage Johansen endte dagen fem slag over par. 

Fredag får vi se om Hovland klarer å fortsette sitt bunnsolide spill når turneringen fortsetter.