Torsdag går startskuddet for John Deere Classic, turneringen der både Bryson DeChambeau (2017) og Jordan Spieth (2015) kunne juble over sine første seiere på PGA-touren.

Nå mener bookmakerne at bordet er dekket for at en nytt ungt stjerneskudd skal få sitt gjennombrudd på TPC Deere Run i Illinois.

Ifølge oddschecker.com, som samler sammen oddsene fra en rekke betting-sider, er ingen ringere enn Viktor Hovland bookmakernes favoritt til å vinne denne uken med et gjennomsnitt på 18 i odds.

Like bak ham følger en annen spiller som nettopp har kommet ut fra college, Collin Morikawa, med 20 i odds, mens forrige helgs vinner og Hovlands eks-lagkamerat Matthew Wolff er nummer fem på listen over forhåndsfavoritter.

Ettersom The Open Championship spilles i Nord-Irland neste uke, har de fleste av verdens beste spillere allerede reist over til Storbritannia for å starte oppladningen til årets fjerde og siste major. Det betyr at det er et uvanlig svakt felt i John Deere Classic, og ingen av topp-50-spillerne i verden er med.

Det innebærer en gyllen mulighet for Viktor Hovland, som trenger trenger én eller to plasseringer helt i toppen på sine to gjenværende PGA Tour-invitasjoner denne sesongen hvis han skal rykke direkte opp til PGA-touren uten å gå omveien via Korn Ferry Tour-sluttspillet.

(Les også: Slik må Hovland spille på sine to siste turneringer for å få PGA Tour-kortet)

At han nå er oddsfavoritt bare i sin fjerde start som proff, sier litt om hvilket inntrykk han har etterlatt seg så tidlig i karrieren.

Her er hva folk skriver på Twitter: