Det er fortsatt en uke til årets tredje majorturnering braker løs, men allerede nå er det klart hvem Viktor Hovland skal spille med på Pebble Beach – samme bane hvor han dominerte i U.S. Amateur for ti måneder siden.

Etter å ha spilt med hele syv ulike majorvinnere i løpet av uken under majordebuten i Masters i april er Hovland sikret store publikumsmengder igjen når han pegger opp klokken 22.47 norsk tid torsdag 13. juni.

Da slår han nemlig ut i gruppe med ingen ringere enn verdensener Brooks Koepka og Francesco Molinari, de siste vinnerne av U.S. Open og The Open.

Gruppen er en av TV-produsentens «Featured groups» som vies ekstra oppmerksomhet de to første rundene, og de er dermed sikret rikelig med TV-tid.

Dette blir for øvrig ikke første gang Hovland møter Koepka. De to spilte også en treningsrunde sammen med Dustin Johnson og Rickie Fowler på Augusta dagen før The Masters startet.

Les også: Bekreftet: Viktor Hovland blir proff

I Norge er det Viasat som har rettighetene til å vise turneringen, som sendes sent på kveldene på grunn av tidsforskjellen på ni timer til California. Hovland-Molinari-Koepka-trioen har sen starttid torsdag, men slår ut i en av de første gruppene fredag morgen. Det blir klokken 17.02 norsk tid.

To grupper bak dem kommer det til å bli et enda større folkehav. Der spiller nemlig Tiger Woods, Jordan Spieth og Justin Rose sammen.

U.S. Open 2019 blir tidenes første majorturnering for herrer med to norske spillere på startstreken samtidig. Andreas Halvorsen får sin majordebut etter at han kvalifiserte seg inn til turneringen tidligere denne uken. Han spiller med de ukjente amerikanerne Nick Hardy og Noah Norton de to første rundene. Halvorsen starter åpningsrunden klokken 17.57, mens andrerunden starter 23.42 – fredagens aller siste gruppe.

Det er bare å sette på kaffetrakteren og benke seg ned foran TVen!

(NB! Norsk Golf kommer til å være til stede på Pebble Beach under hele turneringen. Følg med på norskgolf.no for daglige oppdateringer fra den historiske begivenheten.)

Starttider U.S. Open