Tre dager etter å ha ødelagt putteren i frustrasjon under en av hans dårligste avslutningsrunder på PGA-touren får Viktor Hovland mulighet til revansj i BMW Championship torsdag.

Der er han med i PGA Tours promoterte grupper, «featured groups», som blir fulgt av TV-produstenten slag for slag de to første rundene.

Det betyr at du kan følge rundene hans i sin helhet på strømmetjenesten GOLFTV torsdag og fredag. Han slår ut i gruppe med Brooks Koepka og Xander Schauffele klokken 16.57 norsk tid torsdag og 19.14 fredag.

BMW Championship er den andre av totalt tre turneringer i PGA Tour-sluttspillet FedEx Cup. Hovland ligger for øyeblikket på 14.-plass i FedEx Cup sammenlagt, som betyr at han ligger an til å starte neste ukes «jaktstartfinale» Tour Championship syv slag bak lederen.

Selv om det bare ble 43.-plass på Hovland i forrige turnering, lå han bare tre slag bak teten før siste runde og viste mange positive tegn i spillet: han var blant de elleve beste spillerne i feltet i både fairwaytreff, greentreff og presisjon på innspillene.