Levin var en av få som mestret de vanskelige spilleforholdene under første runde av Arnold Palme Invitational. Han åpnet med en runde på seks under par, og det var hele tre slag bedre enn nestemann.

Og Levin har gjort det til en vane å lede etter åpningsrundene denne sesongen. Det er faktisk tredje gang det skjer. Scoren hans var også hele ni slag bedre enn gjennomsnittet. Det sier litt om spillet hans, og om forholdene. Hele 13 spillere havnet på 80-tallet, og bare tre spillere havnet under 70 slag. Rickie Fowler og Hunter Mahan følger nærmest Levin.

Tiger Woods, Dustin Johnson og Gary Woodland sto for mest underholdning på torsdagens runde. Woodland slo en ball ut på en annen golfbane. Johnson slo seg 70 meter forbi en green og ut på neste tee, mens Woods kastet sin wedge i sinne etter det som trolig var hans beste slag for dagen.

Scorene trioen satte sammen var imidlertid ikke superimponerende. Woods åpnet på en over par, hans høyeste førsterundescore på Bay Hill siden 1999. Men han var klart best i ballen. Johnson og Woodland gikk begge på 77.

P.S Graeme McDowell åpnet med en runde på 80 slag.

Kilde: pgatour.com