Det melder spillnettstedet Kotaku.com. EA Sports har gitt ut Tiger Woods PGA Tour-serien hvert år siden 1998, men nå ser det ut til at tilhengerne av spillserien må smøre seg med tålmodighet i påvente av neste utgave. 

 

Spillets utvikler EA Sports har den siste tiden foretatt store nedbemanninger for å spare kostnader før de nye konsollene Playstation 4 og Xbox One kommer på markedet på før jul. Skal vi tro Kotaku.com er Tiger Woods PGA Tour blant spillene som blir mest skadelidende av kostnadskuttene.

 

Nettsiden hevder å vite at det ikke blir noe av Tiger Woods PGA Tour 15 (Tiger Woods PGA Tour 14 ble sluppet i mars i år), og at neste utgave ikke kommer før i 2015.

 

EA sin opprinnelige plan var å outsource neste års utgave av spillet, for å gi EA Sports sitt team to år på seg til å utvikle Tiger Woods PGA Tour 16 til de nye konsollene. Den planen skal imidlertid ha blitt skrinlagt da administrerende direktør i EA, John Riccitiello sa opp for noen uker siden.

 

EA Sports har foreløpig ikke ønsket å kommentere ryktene. Joystiq.com skriver at det eneste EA har bekreftet er at spillet ikke vil lanseres i regnskapsåret 2014, det vil si frem til 31. mars 2014.