- Jeg blir tredje hjul på vogna

Selv om han nettopp har vunnet The Masters innser Adam Scott at han ikke er hovedattraksjonen de to første rundene på Merion. Se video av  pressekonferansene til stjernene her!

Publisert

Les også: Drømmeball i U.S. Open

Det er duket for en drømmeball av de sjeldne når årets andre major braker løs torsdag. Nummer én, to og tre i verden, Tiger Woods, Rory McIlroy og Adam Scott skal spille sammen. Selv om han kunne ikle seg den grønne jakken for et par måneder siden, innser Scott at det ikke er han publikum kommer for å se.

– Jeg blir nok det tredje hjulet på vogna, medgir Scott.

Australieren er imidlertid ikke ukjent med å bli satt opp sammen med de største publikumsmagnetene. Under 2008-utgaven av turneringen på Torrey Pines spilte han sammen med Phil Mickelson og Tiger Woods.

– Jeg husker tilbake til Torrey Pines, «hypen» før den turneringen var helt vanvittig. Det var så klart mye snakk om at Torrey er Mickelsons hjemby, men at Tiger dominerte der. Det var en fantastisk gruppe å spille i, og jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg har aldri sett så mange mennesker på første tee torsdag morgen.

Scott, McIlroy og Tiger slår ut kl. 17:14 norsk tid torsdag.

Se pressekonferansene til utvalgte spillere under.

Adam Scott

Tiger Woods 

Rory McIlroy

Sergio Garcia

Webb Simpson

Steve Stricker

Graeme McDowell

(Kilder: USGA/Sports Illustrated)

Powered by Labrador CMS