- Jeg er stolt av Anders

Anders Engell tok sin andre strake andreplassen i helgens Barona Collegiate Cup i California.

Anders Engell fortsetter sin fine for Saint Mary´s College. Oslo-gutten vartet opp med en avslutningsrunde på en under par (71) som tok ham til 11 under for turneringen, og han delte dermed andreplassen sammen med fire andre spillere på Barona Creek Golf Club i San Diego, California. I lagkonkurransen ble det 8. plass for Anders sitt skolelag, langt bak San Diego States vinnerlag.

– Jeg er stolt av Anders for nok en godt gjennomført turnering og hans avslutning i dag. Han taklet presset av å være på toppen av leaderboardet gjennom hele turneringen, sa lagets trener Scott Hardy etter runden.

Engell åpnet turneringen med en utrolig runde på 64 slag, og fulgte opp med en andrerunde på 70. Det holdt til delt ledelse med hjemmebanespiller J.J. Spaun før siste runde. Spaun viste seg imidlertid å bli for sterk på avslutningsrunden, og avsluttet med fire under par. Det holdt til en tre slags margin i toppen. Dette er forøvrig andre turnering på rad Engell har ledet før siste runde og endt på andreplass. For to uker siden tok han andreplassen i The Farms Invitational.

Uken som kommer blir travel på turneringsfronten for de norske collegespillerne. Spillere som Kenneth Svanum, Fredrik Spørck, Marita Engzelius og Vilhelm Bogstrand er blant spillerne som skal i aksjon. Det blir ikke lange pausen for Engell heller. Allerede mandag går startskuddet for The Duck Invitational i Eugene, Oregon.