Les også: Her er de beste gadget-julegavene 

 

Bettinardi

 

Nå for salg hos Custom Golf og golfhandelen.no. Eksklusivt merke på linje med Scotty Cameron, men med sin egen spesielle stil. Høy kvalitet og god variasjon i modellutvalget. Kuchar-putteren kan bli en slager i Norge i 2015.

 

 

 

Scotty Cameron My Girl

 

Scotty Camerons My Girl er en klassiker. Losby GK annonserte for kort tid siden på Facebook at de hadde My Girl til 6000,-. Tro det eller ei – det kan være et meget godt kjøp. For tiden går My Girl 2014 for rundt $1000 på eBay. Med tiden vil prisen trolig stige. En investering i både følelser og kroner.

 

 

 

Siktepinner

 

Gaven mottakeren ikke klarer å gjette ved å se på pakken. Liten fiskestang? Ny antenne til bilen? Nei, verdens enkleste treningshjelpemiddel som startet som brøytemarkeringer hos Home Depot i USA. 

 

Til 99,- (+ frakt) hos denne norske nettbutikken er det en gave du ikke kan gå feil med.

 

 

 

 

Golfkunst

 

Å dekorere hjemmet sitt med golfbilder er kanskje noe som er forbeholdt familier der alle elsker sporten. Gutterommet, spillrommet eller boden der du har satt opp en liten grepstasjon kan være fine steder for disse bildene. Vi liker godt utstyrsillustrasjonene. Sjekk nettsider som fineartamerica.com og andre steder de selger plakater og bilder.

 

 

 

Fotballfans

 

Fotballprodukter for golfere er stort i England. Finn en engelsk nettbutikk eller shop til du ikke orker mer på eBay. Headcovere, ballmarkører, baller, hansker – det er ingen grense for hva de kan lage og prisen er ofte veldig hyggelig. Markedet for norske lag er nok ikke like stort, men litt overraskende er det at ingen prøver seg på noe. Mange fotballspillere på toppnivå liker golf.

 

 

 

 

Morsomt headcover

 

De som følger med drivere er nesten alltid forferdelige. Frisk opp med noe nytt og artig. En dyrerumpe eller popcorn bør bringe fram smilet på seniormandagen.

 

 

 

 

Regnhanske

 

En god regnhanske er fantastisk å ha i bagen. HIRZL eller FootJoy er de du skal kjøpe. Vi har prøvd alle regnhansker på markedet, disse to er de beste. HIRZL er suverent best på grep, det er nesten som å jukse. FootJoy henger litt bak men tjener på at den er mer komfortabel. Sjekk den brukte hansken i bagen for å finne riktig størrelse.

 

 

Tin Cup

 

Denne er med på julelisten år etter år. Et artig kjøp og ikke så veldig dyr. Utvalget har vokst siden sist. Spesielt begeistret er vi for Incognito, som uten tvil er inspirert av Walter White. Tin Cup kjøper du gjennom nettsiden deres eller på eBay. Tynn tusj er det beste valget for å tegne de aller fleste Tin Cups.

 

 

 

Logoballer

 

Siste frist i disse dager for å rekke det til jul. Merk at det oftest er minstekjøp på logoballer. Rekker du det ikke eller syns det blir mye å kjøpe flere pakker skal du vite at de aller fleste golfere setter pris på en pakke baller. Noen er kresne på merker og typer, men de aller fleste blir glad uansett. Skal du gjøre det helt riktig kan du snike i bagen og se hva som ligger der. Er det kun en eller to typer kjøper du dem. Blanding betyr at alt går.

 

 

 

For den stilbevisste

 

Slidebelts

 

Kule beltespenner og belter i farger og mønster eller ren, klassisk stil. Sett sammen slik du ønsker. Kvaliteten er meget god, vi har brukt Slidebelts i et halvt år og er strålende fornøyd.

 

 

 

GFore

 

Først og fremst kjent for sine fargerike hansker i svært god kvalitet, men GFore har også andre kule produkter. Sokker og sko, like fargerike og stilige som hanskene. Sko er en råsjans på nett så her må du være sikker.

 

 

 

 

Seamus

 

Verdens beste headcover? Ikke umulig at man kan bruke den betegnelsen på Seamus. Håndlagde produkter fra Oregon i USA i klassisk tartanmønster er gaven til golferen som er opptatt av tradisjon og stil. Kjøp direkte fra Seamus på nettsiden deres.

 

 

 

PicPac

 

Norsk merke som lager funksjonelle, praktiske pakkeprodukter. Meget god kvalitet og produktene er stilige. Vi har satt skjortepakkeren på vår egen ønskeliste. Fin nettbutikk der du kan kjøpe separat eller alle produktene i en pakke.

 

 

 

Peak Performance

 

Lite på lager av de rene golfklærne, men pique til 600,- og noen kule chinos kan stå på listen til alle golfere. Dunvesten Frost er et utrolig praktisk plagg på golfbanen.

 

Dersom det er tomt på Peak Performance nettbutikk kan du prøve Sportamore. Sjekk også norske proshoper for rester etter årets golfkolleksjon.