Tiger Woods, av mange ansett for å være tidenes beste golfspiller, flytter snart inn i sitt nye hjem i Jupiter, Florida, et hjem som i tillegg til å ha vegger og tak også har et stort treningsfelt. I en sjelden blogg på sin hjemmeside forteller Tiger litt om fasilitetene.

– Treningsfeltet er fenomenalt, skriver han.

Inntil ekteskapet med Elin Nordegren gikk ad undas, bodde Tiger og hans familie i Isleworth utenfor Orlando. Nordegren er blitt værende der, mens Woods kjøpte seg eiendommen i Jupiter. Det vil si: eiendommen kjøpte han i 2006, men det er først nå han har tatt den i bruk.

Det er særlig nærspillet han kan trene på i sitt nye hjem.

– Feltet har fire greener, seks bunkere med ulike dybder og type sand, et videosenter og et puttestudio. Hvis det ikke blåser, kan jeg slå et sjuerjern. Anlegget er også satt opp slik at jeg kan slå slag ut av mitt studio i andre etasje, forklarer Woods.

Tiger har ikke vunnet på touren siden han kom tilbake fra sitt fem måneder lange opphold etter at utroskapsskandalen rystet de fleste i november 2009. Woods jobber for fullt med svingtrener Sean Foley for å komme tilbake dit han engang var.

– Det tar tid å bli komfortabel med alt sammen. Det er vanskelig å implementere alle disse endringene. Jeg må bare fortsette å bevege meg framover. Jeg er lysår foran der jeg var mot slutten av sommeren i fjor. Det vanskeligste er å forstå hva slags slag jeg skal slå, og hvordan jeg skal tilpasse ballbanen. Takket være Sean Foley har jeg nå en mye dypere forståelse av hvordan jeg skal gjøre dette enn tidligere, mener Tiger.

Den neste muligheten for Tiger til å vise hva han er god for, kommer denne uken i WGC-Cadillac Championship på Doral. Tiger har vunnet turneringen seks ganger tidligere.

– Jeg ser fram til å spille igjen på Doral, der jeg har hatt bra med suksess tidligere, sier Woods.

Kilde: AFP