Kjemperunde av Tage

Eirik Tage Johansen er eneste norske igjen i Le Vaudreuil Golf Challenge i Frankrike, men 36-åringen hadde en meget god runde og klatret på nest siste dag av turneringen.

Publisert

Eirik Tage Johansen måtte gi seg etter 12 hull på fredag og fikk ikke fullført andre runde før tidlig lørdag. 2. runden ble gjennomført med en 71 runde og par. Etter å fullført de siste seks hullene av den andre runden bar det nesten rett ut igjen for å ta fatt på den tredje runden. Og der imponerte Tage Johansen med en 67 runde og fire under. 
Dermed ligger nordmannen på 25. plass før siste dag og klatret med det 20 plasser med sin gode tredjerunde. Det er likevel et stykke opp til lederen, Richard McEvoy som har ledet etter hver eneste runde. Engelskmannen gikk sin svakeste runde i dag med tre under, men er fire slag foran en duo på andreplass. Der ligger skotske Ross Kellett og engelske Steven Tiley. Ingen imponerte mer i Frankrike enn Tiley, som dro til med hele 9 under på dagens runde og klatret med det hele 30 plasser. 

Våre tre andre håp i Le Vaudreuil Golf Challange klarte ikke cutten og fikk ikke starte 3. runde. 
Kristoffer Ventura endte på ett slag over par etter to runder, Jarand Ekeland Arnøy endte fire slag over, mens Christian Aronsen endte 9 slag over par. 

Den fjerde og siste runden avgjøres søndag. 

Powered by Labrador CMS