Klæboe og Jepson ble mid-am-mestere

Magnus Oliver Jepson (Stavanger GK) og Kristin Julie Klæboe (Oslo GK) ble norgesmestere i mid-amatør på Hakadal i helgen.

Publisert

Det var stor kontrast i deltagelsen i helgens mid-amatør-norgesmesterskap* på Aas Gård Golfpark: Mens hele 108 spillere stilte til start i herreklassen, var damene garantert minst sølvmedalje med bare to spillere på startstreken.

Etter helgens to runder var det til slutt Stavanger GKs Magnus Oliver Jepson som tronet på toppen av leaderboardet blant herrene. Han avsluttet turneringen med en imponerende runde på en under par, for å vinne med ett slags margin over Morten Andreassen (Vestfold GK) og Knut-Alexander Schiager (Drammen GK). Jepson vant med en sammenlagtscore på fire over par, og hans sisterunde var helgens eneste runde under par på Hakadal.

I dameklassen ble det spennende, til tross for bare to kvinner i feltet. Oslo GK-spiller og Toppgolf-sjef Kristin Julie Klæboe trakk til slutt det lengste strået, og vant med to slag over Hege Jeanette Friling Nilbrink (Lommedalen GK). Klæboe vant med scoren 25 over par (79, 88).

*Mid-amatør: Amatører over 35 år

Powered by Labrador CMS