Danskene med sin filosofi om at form følger funksjon har denne gang laget noe ganske lekkert. ECCO Tour Hybrid er en klassisk overdel med streetsåle. De mener den passer like godt i hverdagen, på jobben og på banen. Sålen har rundt 100 gummiknotter i svært holdbart materiale, akkurat slik vi kjenner den fra Street Premiere og Biom Hybrid. 

 

Overdelen kommer i tre forskjellige stiler, alle med sitt særpreg. Noen modeller er laget med Gore-Tex, de andre med vannavstøtende Hydromax. Innersålen kan fjernes for å lufte skoen. Innsiden er trukket med med ECCOs Second Skin, supertynt lær som føles svært mykt og transporterer bort fuktighet.

 

Tour Hybrid kommer for salg i disse dager. Veiledende pris med Gore-Tex er 1.949,- og 1.700,- for Hydromax.

 

Vi liker ECCO sko veldig godt. I årets første utgave av bladet kan dere lese vår mening om Biom Golf GTX, en ny toppmodell. Et område ECCO kan forbedre seg på er synlighet blant proffene. De stoler fremdeles på gamle kjente; Fred Couples, Thomas Björn, Tongchai Jaidee, Stuart Appleby, Bradley Dredge og Andreas Hartø. I en tid der Nike, Adidas og Puma stadig vokser trenger ECCO sterkere representasjon for å bli lagt merke til.