Det forteller klubbens daglige leder, Morten Solrud, til Sandefjords Blad. Solrud har jobbet i klubben siden september. Han er naturlig nok godt fornøyd med starten klubben har fått på årets sesong.

– Dette ser veldig bra ut. Jeg er opptatt av aktivitet. Det gir igjen attraktivitet. Det igjen skaper tilhørighet og vilje til å bidra blant medlemmene. Det er viktig for meg. Det er medlemmene som driver klubben. Da får vi et godt og inkluderende miljø, sier han i onsdagens papirutgave av Sandefjords Blad.

Han sier klubben har gjort flere grep for å tiltrekke seg yngre målgrupper til golfsporten, blant annet med gunstige priser opp til man er 29 år gammel, i tillegg til ekstra gunstige priser for barn av eksisterende medlemmer. På årets første nybegynnerkurs forrige uke var det fulltegnet med 40 spillere, og av disse var en tredjedel barn og unge.

Solrud sier mange av dem som var med på kurset allerede har meldt seg inn i klubben, og bare denne sesongen har klubben økt medlemsmassen med cirka 80 medlemmer. Dermed har klubben nå over 900 medlemmer.

I juni er klubben arrangør for Junior-NM på Srixon Tour sammen med Nøtterøy GK.