Hele 16 lag scoret 40 poeng og bedre under Norgesfinalen i Nordea Pairs som ble arrangert på Moss&Rygge Golfklubb lørdag 15. september. På andre plass, bare ett poeng bak vinnerne kom Jan Olav og Ken Thomas Christiansen, far og sønn fra Grenland GK. Ytterligere ett poeng bak kom Losby-spillerne Per Hagen og Eivind Sydtskow, så man kan godt si at det var tett i toppen.

– Vi begynte med bra spill, og vi spilte sammen med hyggelige karer, banen er fantastisk, det er rett og slett veldig bra her, sa Erik Pfitser i takketalen, da han og hans svenske makker Christer Holm mottok førstepremien for årets Nordea Pairs. Holm på sin side takket Moss&Rygge for «underbart vær» og for god mat, og NGF og Nordea for en flott turneringsserie.  Og premien, det er en ukes golfturnering i Portugal, i Estoril International Golf Week  første uken i november, gitt av golfforbundets samarbeidspartner Sponsor Link.

Det vanket premier til de 20 beste lagene. Men også to pengepremier til to klubber som henholdesvis stilte med flest lag i Nordea Pairs, og som sørget for best profilering for Nordea Pairs på internett. Sotra GK kunne ta med seg en sjekk på 10000 kroner hjem for beste profilering. Finalearrangøren, Moss&Rygge Golfklubb kunne motta sjekk for flest antall lag for 6. gang. Oppfordringen fra Over Erichsen var klar: – Nå må da en annen klubb snart greie å stille flere lag enn oss!

I år har 3500 spillere fra 120 klubber deltatt i Nordea Pairs, en populær turnering som etter alle solemerker vil bli videreført neste år.