Callaways tourspillere ønsket en #3 fairway wood med dypere slagflate. Med utgangspunkt i suksesskøllen X Hot Pro laget Callaway 3Deep. Den har lavt tyngepunkt og lite spinn, perfekt for dem som trenger en erstatning for driver fra tee. Eller bare trenger en ekstremt lang kølle fra fairway. Mickelson brukte den med stor suksess på sitt nest siste hull i årets The Open. Med 281 meter igjen på hull 17, satt han spikeren i kisten med et herlig slag med nettopp 3Deep.

 

 

Caddien Bones er en stor tilhenger av 3Deep etter å ha sett hva den er i stand til å gjøre.

 

– Det er den mest meningsfylte køllen Phil har hatt i bagen de 20 årene jeg har vært caddie for ham.

 

Sammensetningen av bagen er spesiell men ikke overraskende fra en spiller som elsker å utnytte utstyret til sin fordel. Mickelson kommer med forslag og deltar i utviklingen av nye produkter. Ingen driver og fire wedger fungerte ganske bra for ham på linksbanene.

 

Callaway X Hot 3Deep 13° fairway wood (Mitsubishi Rayon Fubuki K 70X)
Ping Anser hybrid 17° (Mitsubishi Rayon Kuro Kage Black 90X)
Callaway X Forged jern, 4-PW (KBS Tour V1 4i, KBS Tour V2 5-PW)
Callaway Jaws wedge 52° og 56°.
Callaway Mack Daddy 2 wedge 60˝ (prototype) og 64°.
Odyssey Versa #9 putter (hvit/svart/hvit).
Callaway Prototype HEX Chrome+ ball.

 

Den nye Mack Daddy 2 wedgen har vist hva den er god for i Mickelsons hender. Dette kan bli årets store wedgenyhet. Og Mickelson har fått orden på puttingen igjen, med en Versa #9 og Super Stroke Slim grep. Han er en utrolig viktig person for Callaway. Etter seieren viste han at han setter pris på menneskene bak køllene. Han overrasket de ansatte ved Callaways hovedkvarter med et besøk – i sandaler og med the claret jug.

 

– Jeg vet det er mange av dere. Men jeg vil at alle skal få holde trofeet.

 

 

Flott gjort av en stor spiller som har vokst til noe enda større i løpet av de siste ukene.

 

Callaway X Hot 3Deep kommer i 13° og 14.5° med Project X Velocity skaft (5.5, 6.0 og 6.5). Vår test av 3Deep kommer i Norsk Golf #6.

 

Litt info om 3Deep for spesielt interesserte.