Det har gått over ni måneder siden EA Sports lanserte den første traileren av det kommende PGA Tour-spillet til Playstation 4 og Xbox One.

Siden har det vært helt stille – inntil nå.

Denne uken la EA Sports ut en liten teaser-video på sin Facebook-profil, og ryktebørsten satte umiddelbart i gang for fullt.

Videoen viser en golfball som triller over EA Sports sin logo. Ved nærmere øyekast ser det imidlertid ut som det er grønt påskegg som ruller over logoen.

(Se den mystiske videoen her!)

Mange tolker dette som et hint på at spillet lanseres til påske. Noen mener mistanken forsterkes av at egget er grønt, som kan være et hint om at spillet slippes til The Masters – uken etter påske.

Det vil i så fall samsvare bra med tidligere slipp-datoer for spillet. Alle de tidligere golfspillene til EA Sports har blitt lansert i april. 

Dermed er det mange fans som kan puste lettet ut. Ettersom det har vært helt stille fra EA Sports i nesten et år, har det blitt spekulert i at spillet var utsatt.

Les også: Spillutvikleren bryter med Tiger

Årets utgave av spillserien vil for første gang ikke bære Tiger Woods sitt navn. Forrige gang EA Sports lanserte golfspill var i 2013. Dette blir deres første golf-spill til den nyeste generasjonen spillkonsoller.

Les også: EA Sports får endelig en golf-konkurrent

Online-spillet The Golf Club er i skrivende stund det eneste golf-spillet tilgjengelig for de nyeste konsollene.

Se den første traileren fra spillet under: