Stavnar var med på «Team Garcia» sammen med Nicole Garcia, Kelly Whaley og amatøren Mia Baker, som slo «Team Wikström», bestående av Ursula Wikström, Julia Engström, Maria Hernandez og Laurent Dhaeyer på på avslutningsdagen.

Stavnar endte på 17.-plass i den individuelle konkurransen med én over par sammenlagt etter tre runder og innkasserte 80 000 kroner, i tillegg til hennes største premiesjekk i karrieren med 330 000 kroner for hennes bidrag til lagseieren. Det var ti slag bak vinneren Bronte Law, som rullet i en vanvittig eagleputt fra 18 meter på det siste hullet for å beseire Georgia Hall med ett slag.

Marianne Skarpnord delte 43.-plassen på syv over par, mens Maiken Bing Paulsen og Karoline Lund misset cuten.

Stavnars 17.-plass løfter henne opp til 54.-plass på Ladies European Tours poengliste etter ti spilte turneringer. Hun står nå med tre topp-20-plasseringer denne sesongen og er på vei mot sin beste sesong så langt på Ladies European Tour.

Aramco Team Series er en del av Ladies European Tours Saudi-finansierte lagturneringer og spilles over seks turneringer i Bangkok, London, Sotogrande, New York og Saudi-Arabia.

Resultater