Europa-touren er denne uken innom New Dehli i Inda, og det er Pablo Larrazábal som leder etter tre runder. Det skjedde mye takket være en eagle på det avsluttende hullet. Ukens turnering er preget av et startfelt uten de største stjernene, noe som åpner for de mer ukjente navnene til å klatre på pengelisten. Larrazábal ligger 11 under par for turneringen, sammen med engelskmannen Robert Coles. Coles hadde to hull igjen å spille da runden ble avblåst på grunn av mørket. Spillet gjenopptas klokken 08.25 søndag morgen.

Larrazábal gjorde fem birdies, en eagle og en bogey på sin runde lørdag. Etter runden var han strålende fornøyd.

– Jeg har jobbet hardt veldig hardt i det siste. Man må ikke bare være fysisk klar, det mentale spiller minst like stor rolle når man kommer i den situasjonen jeg er i nå, sa han til europeantour.com etter runden.

– Resultatene mine begynner endelig å komme. Jeg kom nylig på 11. plass i Abu Dhabi, noe som hjalp veldig på selvtilliten. Morgendagen vil gi en god pekepinn på hvor god form jeg egentlig er i. Jeg er forberedt på en tøff dag med mye press på skuldrene mine. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg kan høste fruktene av det harde arbeidet jeg la ned i svingen min i vinter.

27-åringen står med en seier på Europa-touren fra før av. Den kom under Open de France ALSTOM  i 2008, da han beseiret Colin Montgomerie med fire slag. Makter han å gå løpet ut i morgen vil han bli 300 000 euro rikere, omlag 2,3 millioner kroner.

 

Livescore.