Det ble til slutt Bo Van Pelt som stakk av med seieren i helgens CIMB Asia Pasific Classic søndag. Under svært varme og fuktige spilleforhold gjorde amerikaneren birdie på fem av de siste åtte hullene, hvilket bidro sterkt til en seier med seks slags margin.

– Jeg har sett andre spillere gå ned den 18. fairwayen med en stor seier, og jeg har tenkt: det hadde vært moro å gjøre det en dag. Og det var det. Jeg føler meg som den heldigste gutten i verden. Jeg kan drive med det jeg elsker å drive med, jublet Van Pelt etterpå.

Van Pelt endte til slutt på 23 slag under par, og fikk med seg 1,3 millioner dollar fra turneringen som er co-sanksjonert av PGA-touren og Asia-touren. Seieren regnes ikke som en offisiell PGA-seier.

– Jeg har hatt noen muligheter til å vinne i år, men jeg klarte det ikke. Måten jeg spilte på i dag, var veldig tilfredsstillende.

Jeff Overton ble nummer to.

– Det var en av de beste golfrundene jeg har sett, sa Overton om Van Pelts avslutning. – Jeg spilte ikke bra, men solid.

Fredrik Jacobson ble nummer tre på 16 under par, mens Cameron Tringale, Camilo Villegas og Mark Wilson alle endte på 15 slag under par.

 

Kilde: pgatour.com