Aksel K. Olsens sesong var allerede en suksess, full spillerett på neste sesongs Challenge Tour var sikret før sesongens siste turnering på Nordic League. Men Stavanger-golferen hadde lyst til å krone det hele med å vinne Order of Merit sammenlagt og dermed også sikre seg en luksusklokke som bonus.

– Det er en Breitling-klokke. Den er ikke det viktigste, men det hadde vært en veldig fin bonus, sa Olsen da Norsk Golf snakket med ham forrige uke.

For det var nok vissheten om at han har vært sesongens beste spiller totalt som var den store drivkraften. Og i avslutningsturneringen på Barsebäck leverte 26-åringen slik han har gjort i hele 2018.

Sterk andreplass

Olsen fulgte opp forrige helgs triumf i Race to Himmerland med en sterk andreplass på Barsebäck Golf & Country Club. -8 totalt, to slag bak seirende Jacob Glennemo, holdt til å ta hjem seieren i Nordic League sammenlagt.
Dermed er armbåndsuret i boks – det samme er en meget solid sesong. Og den kan bli enda bedre.

For nå er neste mål å kvalifisere seg direkte til Europatouren. 

– Det er jo litt mer behagelig å kunne spille kvalifiseringen og vite at jeg har sikret challengetourkortet. Men jeg vil jo veeeeldig gjerne kvalifisere meg videre til europatouren, så det er det som er målet fremover nå.

Hvis du treffer på Aksel K. Olsen i mellomtiden, og lurer på hva klokka er, er det bare å spørre. Han har sannsynligvis et flott verktøy på venstrearmen som kan gi deg svaret.