Mack Daddy er ord som klinger godt i ørene hos golfere over hele verden. De forbinder det med spinn og kontroll. Akkurat det man ønsker i en wedge.

 

Wedgen og rillene er designet av legenden Roger Cleveland. Ifølge Callaway er de 39% større og produserer 25% mer spinn enn forgjengerne. De har også gitt de smidde wedgene et ‘Lasered Micro Grooves’ mønster. I Norsk Golf #5 kan du lese mer om disse forskjellige formene for mikromønster på slagflaten.

 

For å virkelig gjøre wedgen til et personlig verktøy tilbyr Callaway tre forskjellige såler i 58° og 60°. 

 

U-Grind er inspirert av Phil Mickelson. Utformingen gjør at den nederste delen av slagflaten holdes tett mot bakken selv når du åpner den opp. Se for deg Mickelson med sine flopslag.

 

C-Grind er laget for å forhindre at køllen får for mye bounce når du åpner den opp. Den er smal og sikrer god kontakt med ballen under både harde og myke forhold.

 

S-Grind (Standard) passer best for hardt underlag. Godt egnet for slag med square køllehode.

 

 

 

 

Ved lansering er Mack Daddy 2 tilgjengelig i 52°, 56°, 58° og 60°. I november kommer 47°, 50°, 54° og 64°. Da får vi også flere grinds i 56°.

 

Mack Daddy 2 kommer for salg i juli, veiledende pris er 1195,-.

 

Se Callaways videoserie med Roger Cleveland – wedgeducation – for å lære mer om det tekniske rundt wedger og hvordan de brukes.