Tekst: Christian Furu

 

Razr X HL jern plasserer seg i klassen «super game improvement», altså svært lettspilte køller som får ballen opp i luften og gjerne gir deg mer lengde. De har bred såle og lavt tyngdepunkt for å få balltreffet akkurat der mange begynnere oftest treffer. 

 

Razr X HL hybriden er designet for å passe sammen med jernsettet og være et alternativ til de lengste jernene. De er laget med tanke på å få ballen raskt og høyt opp i luften og lande mykt.

 

– Målet vårt da vi designet Razr X HL jern var å tilby en kølle som skulle gi selvtillit og la deg nyte spillet mer. Lavt tyngdepunkt, stort «sweet spot»og bred såle jobber alle for å få ballen opp i luften og gi deg mer lengde, sier Luke Williams, Senior Director hos Callaway.

Razr X HL hybriden er ment å være en sømløs overgang til jernsettet. Også den har maksimal tilgivenhet og lengde med høy ballbane som gjør det lettere å få ballen til å stoppe på greenen.

 

Razr X HL hybrid og jern er tilgjengelig fra 15.februar. Veiledende pris på hybriden er 1.395 kroner. Jernsettet (7 køller) koster 6.495 kroner med grafittskaft og 4.995 kroner med stålskaft.