Eirik Tage Johansen hadde en dårlig dag under KLM Open i Nederland. Mange bogeys ødla resultatet for nordmannen.

Runde 4

Johansen måtte angripe for å klatre på leaderboardet under den siste dagen av KLM Open. Isteden ble det en tøff og mørk dag på jobben. Etter ni bogeys, havnet nordmannen nest sist på tabellen av de som greide cuten.

Johansen startet med fire rutinemessige par på banen i Nederland. Derfra skulle det bli en lang dag. På hull fem, seks, syv, åtte og ni kunne ikke Johansen forhindre bogeys. Et lite lysglimt kom det på hull 10, da 29-åringen slo inn til birdie.

Desverre for Johansen hadde ikke bogey-spøkelset forsvunnet denne runden. På hull 12, 13, 14 og 16 kom flere bogeys. Dermed havnet 29-åringen på en 78-runde da spillet var over.

Runde 3

Etter mye regn og enda mer regn, har Eirik Tage Johansen og resten av golf-eliten i European Tour fått spilt den tredje runden av KLM Open i Nederland.

Flere golfere har slitt med spillet i regnværet, og nordmannen er blandt dem. Etter dagens runde gikk Johansen en respektabel 69-runde, ett slag under par. Dermed ligger Norges håp på en delt 45. plass.

Jevn start

Eirik Tage Johansen fikk en tøff men jevn start på KLM Opens tredje runde. Det ble ingen birdies de første elve hullene. En bogey på hull 2 var det eneste å utsette på nordmannen. Mot slutten av den tredje runden våknet nordmannen opp. På hull 12 fikk Johansen en omsider en birdie på et par 5 hull. Det samme hullet han har fått birdie under den første og andre runden under KLM Open.

God avsluttning

På hull 13 måtte Johansen ta til takke med en bogey, men tok seg mesterlig inn igjen. På hull 15 og 18 fikk nordmannen birdie, og kunne notere seg ett slag under par sammenlagt. Før den siste og fjerde runden ligger Johansen fem slag bak en topp 10 plassering.

James Kingston fra Sør-Afrika leder turneringen med ti slag under par, foran skotten Gary Orr som også ligger ti slag under par sammenlangt.