Mens Tiger Woods har priotert Dubai Desert Classic på Europa-touren denne uken, spilles AT&T Pebble Beach National Pro-Am I Calfornia på PGA-touren denne uken. Her spilles to parrallelle turneringer på to forskjellige baner, en for proffene og en der man spiller sammen med en amatør. Skuespillere, artister og idrettstjerner deltar for å kaste sin glans over turneringen.

Etter to runder er det ukjente Steve Marino som leder turneringen. Han ligger 13 under par for turneringen, fire slag foran landsmannen Darren Andrew Points. Han ligger med det meget godt plassert til å kunne kjempe om sin første seier som profesjonell golfspiller. Fredagens runde bestod av syv birdies og en bogey. Han har vært stabiliteten selv denne uken, og fredagens bogey har vært hans eneste så langt denne turneringen.

Marino innrømmer at han ikke har hatt så mye tid til å konsentrere seg om det faktum at han leder turneringen. Han har vært mest opptatt av å fordøye alle inntrykkene fra de spesielle omgivelsene.

– Dette er en merkelig turnering. Vi spiller på forskjellige baner, og med amatør-partnere. Det er en ganske avslappet stemning her sammenlignet med hva jeg er vant til, sa han til pgatour.com etter runden. 

Padraig Harrington er den eneste ikke-amerikaneren på topp 10 på resultattavlen. Han ligger på en delt 4. plass, seks slag bak Marino. På en delt 24. plass finner vi Phil Mickelson, fire under par og ni slag bak Marino.

 

Resultater finner du her