Fra klokken åtte til ett fredag, lørdag og søndag kveld viser Innesvingen Golfsenter ved Haga Golfklubb US Masters på storskjerm. For 100 kroner kan man sfølge turneringen og spille simulatorgolf samtidig. Dersom man kun er interessert i å følge turneringen er arrangementet gratis.

–  Det er ment som en sosial greie hvor alle golfinteresserte bare kan droppe innom og se på golf, og om de vil, spille selv,  sier Thomas Gjording ved Innesvingen Golfsenter.

Det vil også bli arrangert «closest to the pin» og «long drive»-konkurranser med premier. Det er ikke første gang Innesvingen har arrangert simulatorgolf og golf på storskjerm. I 2005 og 2006, den gang de holdt til på Østerås spilte Henrik Bjørnstad på PGA-touren.

– Det var vel 45 stykker her og heiet på Henrik Bjørnstad da han ledet på Torrey Pines for noen år siden. Dette er noe vi kommer mer og mer tilbake med fremover, og vi kommer ihvertfall til å kjøre det samme opplegget i de andre majorturneringene i år, sier Gjording.

– Det blir en fin måte å samle golfinteresserte på. Tanken bak det er at mange sitter alene i sofaen om kvelden og følger turneringen, mens her får de sett den sammen med andre. Her vil de treffe andre golfere, og samtidig ha muligheten til servering fra vår kafeteria, avslutter han.

Innesvingen har totalt 12 Full Swing-simulatorer, og er i dag verdens største simulatorsenter.

 

Dersom man ønsker å spille selv oppfordres man til å ringe og bestile plass på tlf: 67 14 13 13.