Salg av køller og baller er bare en golfprodusentenes inntektskilder. Klær og sko er et enormt stort marked. I 2013 ser vi at de store, anerkjente merkene vil ha en større del enn før. Callaway satser stort, det samme gjør Footjoy. Og nå kommer Ping. 

 

Folkefavoritten som ofte går sin egen vei med køller skal selge deg hele antrekket. Og det kommer de sikkert til å gjøre i mange tilfeller. Merketilhørigheten er sterk i golfsporten. Det er absolutt sannsynlig at en spiller som liker Pings køller vil kjøpe Pings klær. 

 

Ping har laget klær lenge men ikke i denne målestokken. Årets kolleksjon er innholdsrik og fargerik. Designet er forbedret, man finner både sporty og klassiske plagg. Passformen skal også være mer moderne. De vil bevege seg bort fra den veldig «posete» stilen vi kjenner fra spesielt amerikanskje merker men ikke gå så langt som for eksempel Galvin Green og Peak Performance.

 

I nettbutikken på www.pingcollection.co.uk finner du plagg for menn, damer og junior. Noe for varme dager og selvsagt vind- og vanntette plagg. At Ping faktisk tilbyr netthandel ser vi positivt på. De sender til Norge men enkelte forhandlere her vil også ha et utvalg. 

 

Caddy Ziptop - 484,-

 

Bodmin vest - 726,-