Torsdag slår Børsheim ut i sin første turneringsrunde på 63 dager.  Etter Sicilian Open 29. mars vil Europatouren foreta en reranking for spillerne som kom inn via Q-school. Med et bedre utgangspunkt enn ved starten av sesongen, føler Børsheim seg nå mer kampklar enn sist.

 

– Jeg har spilt to turneringer på Europatouren så langt. I den første gikk det bra innledningsvis, men dårlig utover helgen. I den andre spilte jeg dårlig. Etter det har jeg trent mye mer, og jeg ser frem til å spille igjen, sier han i et intervju med bt.no onsdag.

 

– Jeg må heve meg nå, slik at jeg beholder rankingen min eller aller helst bedrer den. Jeg er uansett inne på Europatouren hele sesongen, men det har en del å si med tanke på hvilke turneringer jeg får spille videre i sesongen, fortsetter han.

 

Børsheim er garantert å spille to turneringer innen rerankingen. I tillegg er han påmeldt til neste ukes Trophée Hassan II i Marokko, men har for øyeblikket syv spillere over seg på reservelisten. For noen dager var han forøvrig på 11. plass, så han kryper sakte men sikkert oppover listen.


Les hele intervjuet med Børsheim her.