Det var under pressekonferansen før Presidents Cup for to uker siden at Tiger svarte bekreftende på spørsmålet om det var en mulighet for at han ikke ville gjøre comeback til turneringsgolf igjen.

– Jeg vet ikke hva fremtiden bringer for meg. Som jeg har fortalt dere tidligere, slår jeg bare slag på 60 meter. Jeg tar ett steg om gangen, og jeg har ikke noe hastverk, sa Woods.

De siste ukene har det imidlertid dukket opp flere videoer i sosiale medier hvor Tiger gradvis har hatt mer fart i svingen. Først noen rolige korte jern, deretter dukket det opp en video fra en «clinic» i Florida hvor han svingte med litt mer trøkk.

Og søndag kveld la han ut en video hvor han står og slår driver.

Woods er bare tre PGA Tour-seiere unna å tangere Sam Sneads rekord på 82 PGA Tour-seiere, men at det skal skje, virker stadig mindre realistisk. 

41-åringen gjorde comeback i fjor vinter etter nesten et halvannet år vekk fra golfen, men det tok bare to og en halv turnering før han måtte gi seg igjen på grunn av en vond rygg, og i april i år gjennomgikk han sin fjerde ryggoperasjon.

Også før comebacket i fjor gikk det spekulasjoner om han kom til å legge opp eller ikke. Nå krysser vi fingrene for at historien ikke gjentar seg enda en gang.