Nektet å la nyfødt barn komme i veien for golf – sjekk den geniale løsningen!

Er du blant dem som nesten sluttet helt å spille golf da du fikk barn? Det var en skjebne Petter Øysæd Aamot fra Kvinesdal ikke var villig til å akseptere. Løsningen ble en golf-tralle utenom det vanlige.

Publisert

For en måned siden ble Utsikten GK-medlem Petter Øysæd Aamot far til en liten gutt. Mang en golfspiller har måttet se seg tvungne til å la golfkøllene støve ned i den travle småbarnsperioden, men Petter var fast bestemt på at det kunne la seg kombinere. 

Dermed måtte han gå kreativt til verks. 

Nylig delte klubbens pro Pål-Rune Kristoffersen dette herlige bildet av Petters nysnekrede golf-tralle på sin Facebook-profil. Ideen er like enkel som den er genial.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Jeg hadde tenkt en del på hvordan jeg kunne løse det. Det var ikke aktuelt å slutte å spille golf i sommer, smiler Petter Aamot til Norsk Golf.

– Først tenkte jeg å bruke bærebag sammen med barnevognen, men jeg har vondt i ryggen, så det nyttet ikke. Det var da jeg kom på å feste syv rør på hver side av bagen. Jeg prøvde meg frem med litt forskjellige materialer, og fant til slutt noe som funket veldig bra. Da var det bare å kutte de opp i rett lengde og feste det med gaffateip. Det funker veldig bra, forklarer Petter.

Han sier han får mange kommentarer fra andre spillere når de ser den skreddersydde «golfbagen».

– Det er mange som synes det ser morsomt ut. Men de synes også at det er en veldig lur løsning.

Han har allerede rukket å spille fem runder siden barnet ble født. 

– Dette burde være til inspirasjon til andre i min situasjon!, slår Petter fast

Powered by Labrador CMS