Nevnes blant favorittene - igjen

Viktor Hovlands gloheite avslutning på forrige turnering har gjort at PGA Tour-ekspertene har med nordmannen i sine forhåndstips før 3M Open kommende helg.

Publisert

Hver uke leverer seks golfeksperter inn sine tips til PGATour.com der de velger ut én de tror vinner pluss seks spillere de venter skal være med å kjempe om seieren. Nok en gang nevnes Viktor Hovland blant favorittene. Hele fire av de seks ekspertene har Hovlands navn på blokka. 

Avslutning det luktet svidd av

Hovland gikk litt under radaren i Rocket Mortgage Classic i Detroit helt til spillet hans plutselig tok fyr på søndagen. 21-åringen var bare ett slag unna banerekorden og signerte for en 64-runde, åtte under par. Dermed endte han på en delt 14. plass. Det ble lagt merke til.

«Han kommer gloheit inn i turneringen etter den avslutningen i Rocket Mortgage», sier Sean Martin som har tippet Hovland som vinner av turneringen.

Tre av de andre ekspertene har Hovland blant de seks utfordrerne – sammen med Brooks Koepka, Tony Finau, Hideki Matsuyama, Patrick Reed og Joaquin Niemann, blant andre.

Den største favoritten i panelet før helgen er Jason Day, som tippes som vinner av halvparten av ekspertene.

Hovland slår ut klokken 19.10 norsk tid på torsdag. Han spiller i gruppe med Seth Reeves og Kyle Jones de første to dagene. Turneringen kan du følge på Eurosport Norge og Golf TV. 

Powered by Labrador CMS