(Kilde: Borregb.no)

Hull 1

Par 4 (407 m)

«Godseieren»
Her behøver man ikke tungt artilleri fra tee. En åpen dogleg sørger for hyggelig innspill til greenen. Går man derimot i en av bunkerne til høyre for greenen, blir bunkerslaget beskuet og bedømt av hele terassen.

(Foto: Benjamin A. Ward)

 

Hull 2 

Par 5 (507 m)

«Vikingen» er et langstrakt og vanskelig par 5 hull. Igjen er vinden dominerende, og bunkere vokter greenen.

 

Hull 3

Par 4 (365 m)

Her bør utslaget legges i fairway for å ha et enklest mulig innspill til en vanskelig toetasjes green. Greenen heller fra venstre mot høyre.

(Foto: Benjamin A. Ward)

 

 

Hull 4

Par 3 (152 m)

«Verket» er 152 meter lang, og presisjon er avgjørende på dette par 3 hullet. Store trær vokter høyre side av banen, mens et vannhinder vokter venstre. De som tør kan spille ballen mot venstre side av greenen, og spilleren vil bli belønnet dersom greenen faller fra venstre mot høyre.

(Foto: Benjamin A. Ward)

 

Hull 5

Par 4 (342 m)

«Fergemannen» er 342 meter lang, og dette er hullet for de langtslående. Dette femte hullet ligger flott ned mot Borrevannet, og her kan man slå over trærne og få et kort, men blindt innspill mot en grunn green.

(Foto: Benjamin A. Ward)

 

 

Hull 6

Par 4 (279 m)

Et presist utspill setter opp et kort innspill mot en mottagende green. Her belønnes klokt spill ofte med en birdie.

(Foto: Borre GK)

 

 

Hull 7

Par 5 (493 m)

«Klosterhagen» har to bunkere i drivesonen, og dette gjør utsalget dikterer strategien på hullet. Dersom du slår langt kan du klare å nå greenen på to slag, og er du en av de som slår litt kortere må du passe deg for den strategiske fairway-bunkeren.

 

 

Hull 8

Par 4 (303 m)

Tosteins hull er et kort par fire hull, og gir en god birdie-mulighet. Ligger du derimot på feil side av greenen er to-putt ingen selvfølge..

 

 

Hull 9

Par 4 (377 m)

«Kirkegrinden» er nok et par fire hull hvor utslaget ikke bør havne i skyggen av treet. Det er en fordel å ta nok kølle for innspillet med denne eleverte greenen.

 

 

Hull 10

Par 4 (322 m)

«Leilendingen»
Har man lengde til det bør man gå over bjerka. Utspill til høyre for den setter både rough i spill, og et innspill med både bekk og skog mer i spill.

 

 

Hull 11

Par 3 (150 m)

«Sorenskriveren»
Bli ikke for grådig om flagget står bunkeren. Et innspill mot midten av greenen gir en god birdiemulighet..

 

 

Hull 12

Par 5 (455 m)

«Greven»
Fairway faller ned mot vann foran og til høyre om man legger opp andre slaget. Spill med margin om du ikke kommer over på to slag.

 

 

Hull 13

Par 4 (333 m)

«Slettemyr»
Her er vannet i høyest grad i spill, men det er mer å gå på enn det som sees fra utslaget. Slicere bør sikte godt til venstre.

 

 

Hull 14

Par 4 (315 m)

«Hovet»
Et oversiktelig hull, men bli ikke for ivrig om flagget står på øverste platå, siden det faller raskt av bak greenen.

 

 

Hull 15

Par 4 (316 m)

«Jacob Sverdrups hull»
Tiger-line fra tee vil gi et kort innspill, men med et mer konservativt utslag mellom kollene vil et mellomjern rekke til greenen.

 

 

Hull 16

Par 3 (173 m)

«Statsråden»
Dobbeltsjekk vinden før utspillet mot en stor, innbydende green. Greentreff er langt i fra garantert par, du havner fort i treputt land på denne greenen.

 

 

Hull 17

Par 5 (550 m)

«Sam Eydes hull»
Vann og OB til høyre, skog til venstre og strategiske bunkere gjør dette til banens monsterhull. Behandles med respekt.

 

 

Hull 18

Par 4 (313 m)

«Godseieren»
Her behøver man ikke tungt artilleri fra tee. En åpen dogleg sørger for hyggelig innspill til greenen. Går man derimot i en av bunkerne til høyre for greenen, blir bunkerslaget beskuet og bedømt av hele terassen.