(Pressemelding)

 

SLDR S bygger på samme teori som den eksisterende SLDR serien. Tyngdepunkt lavt og langt framme er TaylorMades måte å gi golfere optimal utnyttelse av svingen. Utgangsvinkel på 17 grader og spinn på 1700rpm skal være det perfekte. Dette er tall du sannsynligvis aldri kommer til å se. For noen fungerer dette konseptet, for andre ikke. Det så vi også under årets store utstyrstest.

 

Det er godt å se at TaylorMade går for en lavere profil på hodene. Dette gjør det lettere å få god ballkontakt fra gresset. Et av våre største ankepunkt ved SLDR fairwaywood var den dype profilen som gjorde den mindre tilgivende fra fairway.

 

Driveren i SLDR S har justerbar vekt. Bortsett fra det er alle justeringer borte. SLDR S er limte køller, enkelt og greit.

 

SLDR S Driver kommer i 10°, 12°, 14° og 16°. På grunn av tyngdepunktets plassering er det riktig og viktig å velge høyere loft. Vær oppmerksom på dette når du tester, og i hvert fall hvis du kjøper uprøvd. Veiledende pris for SLDR S driver er 2695,-.

 

SLDR S fairwaywood får du 3W (15°), 3HL (17°), 5W (19°), 5HL (21°) og 7W (23°). Her vil vi framheve 3HL som et generelt godt valg innen TaylorMades fairwaywoods. Veiledende pris er 1895,-.

 

SLDR S Rescue er tilgjengelig i #3 (19°), #4 (22°), #5 (25°) og #6 (28°). Veiledende pris er 1595,-.

 

Disse tre køllene kommer for salg 14.mai.

 

 

 

 

Den store nyheten fra TaylorMade er SLDR jern. Dette skal være tilgivende jern med pent utseende. Med ny teknologi er det mulig å lage tynn topplinje, smal såle og samtidig gi lengde og fin ballbane på selv dårlige treff.

 

SLDR jern vil bli å se på PGA Tour under Byron Nelson Championship 15-18.mai. De blir tilgjengelig i butikk fra 6.juni. Standardskaft i stål er det meget gode KBS Tour C Taper 90 og Fujikura i grafitt.

 

Veiledende pris er 6795,- for åtte jern med stålskaft, 7495,- med grafitt.