Her skal seniorspillere fra 50 til 80 år trene, hygge seg, leke og kjempe heder og ære, pokaler og flotte premier i en hel uke.

– Den største premien og motivasjonsfaktoren er likevel golfgleden, forteller dagligleder i NSG Espen Olafsen.

– Golfgleden består av omtrent like store deler helse og humør, og denne unike «happy-campen» med glade golfspiller i sin beste alder er en sosial, humørfylt og passe alvorlig mestringsmåling.

Moroa starter med tre dagers innspill på turneringsbanene og tilhørende «aftergolf» med info, premiering og gavedryss hver dag.

– Det er viktig med sosialiserende tiltak også, når man nærmer seg perioden i livet hvor man har lett for å tro at man kan og vet alt. Det er vel i grunnen noe av det beste med golfspillet at man er åpen for å leke, prøve og feile med et smil og glede seg over fornyet mestring, sier Olafsen.

NSG Winter Tour på Mar Menor er starten på en lang sesong for mange seniorer. Over 1 300 av totalt 2 760 medlemmer spiller jevnlig på Senior Tour. I 2017 er det 140 turneringsdager fordelt på 78 baner på årets terminliste.

I tillegg kommer NSG Lagserie Match som er en av de viktigste rekrutteringsarenaene for seniorer som vil måle mestring. Over 1 300 spiller deltok i dette lagspillet i 2016.

– Det er veldig gledelig at så mange damer og spillere med litt høyere hcp finner stor glede i denne meget sosiale og spennende turneringsformen, sier Olafsen.

Flere opplysninger om Norsk Senior Golf finner du på https://www.seniorgolf.no/.