Til tross for at Rory McIlroy, med sine to majorer, ligger 12 majortitler bak Tiger Woods, mener Greg Norman at det er nord-iren som har størst sjans til å en dag vippe ned Jack Nicklaus fra majortronen.

 

– Nei, jeg tror ikke det, svarte Norman på spørsmål om han tror Woods kan klare å vinne fem flere majors før karrieren er over.

 

– For hvert år som går hvor han ikke vinner en major, blir det bare desto vanskeligere for ham. Jeg bryr meg ikke om hvor mange han har vunnet, men det blir stadig vanskeligere. Han vinner kanskje en eller to til, men jeg tror han ikke kommer til å vinne de fire og fem han trenger for å slå rekorden.

 

McIlroy vant sin første major i fjorårets U.S. Open, og kunne legge til PGA Championship til kolleksjonen i august. Norman tror McIlroy er den heteste kandidaten til å slå majorrekorden.

 

– Om noen kan slå rekorden er det ham, fordi han er ung, og foran de andre spillerne. Han ligger foran skjema på mange ting, og lever et veldig avbalansert liv. Jeg krysser fingrene mine for ham, for jeg hadde elsket å se ham klare det. En eller annen vil klare det en dag, og det kan være Rory. Jeg er en stor fan av ham – han kan bli så stor som han ønsker.

 

Er du enig i at Rory McIlroy har større sjans enn Tiger til å nå Nicklaus? Og kommer Nicklaus sin rekord noensinne til å bli slått?