At Arizona State-golferen fra Oslo GK besitter et unikt balltalent er det liten tvil om. Tidligere i vår la ut han noen unike «trick shot»-videoer på sin Instagram-konto, der han står med ryggen til flagget, men på merkelig slår et floppslag over seg selv.

Og ikke nok med det – han klarer også å legge ballen nærme flagget!

(Se noen av triksevideoene nederst i artikkelen!)

Nå har pga.com fanget opp Schjølbergs unike videoer. De skriver at etter at trick shot-fenomenene Bryan Brothers gjorde sitt inntog på YouTube, har det blitt stadig vanskeligere å finne triksevideoer som får dem til å måpe, men at norske Mathias Lynne Schjølberg er et av unntakene.

– Hva er det med Arizona-state spillere, og baklengs-skudd?, spør journalist T.J. Auclair og sammenligner Schjølberg med en ikke så ukjent tidligere ASU-spiller, Phil Mickelson, som har lobbslag over sitt eget hode som et «ess i ermet» når han skal underholde på treningsfeltet.

Dette er ikke første gang Mathias Lynne Schjølberg skaper overskrifter. Under fjorårets Norgesmesterskap på Tyrifjord GK, klinket han til med et hole-in-one på et par 4-hull på 292 meter i kraftig motbakke.

Les PGA.coms omtale av Schjølberg her!

 

Se de vanvittige videoene til Mathias her

(På grunn av innbyggingen av videoer fra Instagram må du scrolle et lite stykke mellom de fire videoene. Dersom du ikke får spilt av Instagram-videoene herfra kan se videoene på hans Instagram-profil)

 

Close enough #golf #golfer #asu #asugolf #golfgods

En video publisert av Mathias Schjoelberg (@mathiasschjoelberg) fredag 27. Mars. 2015 PDT