Oslo-jenta fikk det aldri til å stemme denne uken, og hadde lite å kjempe for i fredagens andrerunde. Med 77 slag på torsdagens scorekort, fulgte hun opp med 79 slag fredag.

 

Dermed endte hun 14 over par totalt, hele 12 slag bak cutstreken og nede på 137. plass. Til tross for den svake opptredenen holder hun seg likevel positiv:

 

– Det høres kanskje sprøtt ut, men til tross for mitt dårlige spill ute på banen har jeg aldri nytt det mer! Jeg ser lyst på fremtiden, og vet at jeg vil nå målene mine. Første mål er om to år og det europeiske Solheim Cup-laget i 2015. Trening, tålmodighet og kjærlighet til spillet vil få meg dit, skriver hun på sin Facebook-profil.

 

 


 

Runde 1

 

Marita Engzelius har ikke fått det til å stemme de få gangene hun har fått muligheten på LPGA-touren. Torsdag var dessverre ikke noe unntak.

 

Ettersom Suzann Pettersen tar seg en ukes turneringsfri i forkant av neste ukes British Open, er Marita Engzelius den eneste norske spilleren i ukens LPGA Tour-turnering, Marathon Classic i Ohio.

 

Med tre missede cuter på tre forsøk på LPGA-touren, tar Engzelius sikte på å få med seg helgespillet for første gang på verdens største kvinnetour. Dessverre ser det ikke ut til at det vil skje denne uken heller.

 

Med seks over par for dagen (77) på Highland Meadows Golf Club ligger hun helt nede på 136. plass, nærme bunnen av leaderboardet.

 

Oslo-jenta slet spesielt fra tee til green, og med bare fire av 14 mulige fairwaytreff og syv greentreff er det ikke rart scoren ble høy.

 

Amerikaneren Alison Walshie leder turneringen etter en åpning på seks under par.